2.5 Days Program

120 min	2 hours Orientation 2 weeks before							
	DAY 1	DAY 2 - 9.00 am start	DAY 3 - 9.00 am start					
BLOCK 1 90 min		INTRO & ADMIN (5) Open Metaphors / Q&A / Learnings RTM DEMO (75) 'Unpack' Demo (10)	INTRO & REVIEW (15) CHALLENGES (30) Review only and Re-direct as FAQs / Coaching RTM #2 (45/135+) Same topic as yesterday Partial Protocol Line 28-89					
		11.00 – 11.15 am	15 min BREAK					
BLOCK 2 90 min		Elicit of T-Event (10) Line 28-34 Telling, Naming & Bookends Theatre Set Up (80) Line 35-54 Black & White Movie Line 55-62 Modified B&W Movie Exercise 50	RTM #2 contd. (90/135+) Floating break, take when done 1 way. 5 minutes if necessary.					
	1 pm START	12.45 – 1.30 pm 45 min LUNCH BREAK						
BLOCK 3 90 min	INTRO & ADMIN (35) What is RTM DIAGNOSIS (25) Applicability, PSSI Exercise 5 CLINICAL Sk 1 Rapport (30) Exercise 5	Colour Rewind (50) Line 63-72 Exercise 30 Telling. Re-telling (10) Line 73-77 SUDS Re-Script'g (30) Line 78-85,86-89 Positive Revised Movie Exercise 15	Q&A (10) RTM #3 (80/150) Assign before break Partial Protocol Line 28-89					
	2.30 -2.45pm 15 min BREAK	3.00 - 3.15 pm	15min BREAK					
BLOCK 4 90 min	CLINICAL Sk. 2 (30) Sensry Acuity, Calibration Exercise 10 CLINICAL Sk 3 (20) Break State (Exercise 5) CLINICAL Sk. 4 (25) Submodality Manipulation Trainer-led Exercise PRETREATMENT (15) Frame (No Exer.) Line 1-3	Q&A, OPEN FRAME (10) RTM #1 (80/130) Full RTM Protocol Line 1-89 Floating break, take when done 1 way.	RTM #3 Con't (70/150) Floating break, take when done 1 way. Review / Q&A (20)					
	4.15–4.30 pm 15 min BREAK	4.45- 5.00 pm	15min BREAK					
BLOCK 5 90/60 min	PRETREATMENT (75) Visual Formats Exercise 30 DAILY WRAP UP (15)	RTM #1 contd (50/130) DAILY WRAP UP (10)	CLOSING (60) Certification Process R&R Evaluations CE Evaluation Closing Testimonial Guided Future Pace					
END	6.	6.00 pm END of COURSE						